Кросовер, позашляховик, пікап: обираємо ідеальний автомобіль для конкретних завдань

Кросовер, позашляховик, пікап: обираємо ідеальний автомобіль для конкретних завдань

buttons.will share

Сьогодні автомобільний ринок різноманітний як ніколи. Але попит найшвидше зростає на кросовери та позашляховики. SUV – найпопулярніші сучасні моделі. Вподобання покупців з різними цілями та призначення транспортних засобів призвели до величезної різноманітності таких автомобілів. Залишилося розібратися та з'ясувати, що придбати, щоб повною мірою насолодитися покупкою та задовольнити потреби.

Сегменти, що активно набирають популярність:

  • кросовери;
  • позашляховики;
  • пікапи.

Може здатися, що пікап дещо випадає із цього списку. Однак такі моделі останнім часом дуже популярні, адже покупці бачать у цьому окремий вид практичності. Але все по порядку.

Принадність сегмента кросоверів у тому, що в ньому покупці з різними потребами можуть знайти свій ідеальний автомобіль. Молоді автомобілісти, які шукають доступний транспортний засіб, часто звертають увагу на компактний та стильний Mitsubishi ASX. Водночас сім'янини, які шукають максимально універсальний практичний автомобіль, обирають одного з лідерів класу – кросовер Мітсубісі Аутлендер.

Кросовери – ідеальні автомобілі для різних завдань:

  • щоденні міські поїздки;
  • тривалі подорожі;
  • прогулянки легким бездоріжжям.

Завдяки широкому діапазону оснащення можна знайти модель під будь-які вимоги. Передньоприводний компактний кросовер порадує економічністю, більші моделі запропонують практичну експлуатацію для сімей, а повноприводні автомобілі зі збільшеним дорожнім просвітом чудово покажуть себе заміськими поїздками на різних покриттях.

Позашляховик – транспорт вужчого призначення. Наприклад, Mitsubishi Pajero Sport демонструє видатні здібності на бездоріжжі, які не під силу подолати багатьом іншим автомобілям. Водночас завдяки місткому інтер'єру та сучасному оснащенню Мітсубісі Паджеро Спорт також підходить сім'ям. Особливо тим, хто полюбляє активний відпочинок та поїздки на природу.

Які переваги позашляховик пропонує власнику:

  • незалежність від погодних умов;
  • можливість підкорювати складне бездоріжжя;
  • брутальний дизайн та статусність транспортного засобу.

Окрім готовності вирушити куди завгодно за будь-якої погоди, великі позашляховики – завжди шановані автомобілі на дорозі. Така модель підкреслює смак власника та його розуміння якісних та надійних автомобілів.

Пікап – транспортний засіб, який, на перший погляд, підійде лише невеликій кількості покупців. Але такий автомобіль насправді порадує абсолютно всіх. Яскравий приклад – пікап Mitsubishi L200. До того ж якщо кросовер не зможе впоратись з найважчими покриттями та екстремальними погодними умовами, а традиційний позашляховик здається недостатньо практичним, пікапи Мітсубісі точно задовольнять потреби у транспортуванні важких вантажів. Навіть поза асфальтом.

Чим гарні пікапи:

  • висока прохідність;
  • надійність та міцність конструкції;
  • можливість транспортувати важкі та великогабаритні вантажі.

Цікаво, що останнім часом пікапи не поступаються легковим моделям у питаннях сучасного обладнання. З цієї причини такі автомобілі обирають дедалі більше покупців, а конкуренція в сегменті зростає. Адже пікапи стають практичнішими, більш універсальними та комфортнішими в щоденній експлуатації.

Як бачимо, визначитися з новим автомобілем зовсім не важко. Досить позначити вимоги та підібрати модель, яка повністю задовольнить індивідуальним потребам покупця та відповідатиме характеру експлуатації. Моделі Mitsubishi готові подолати будь-які завдання.

menu.footer disclaimer
Created by CF.Digital